Terug naar beginBegin Pagina
U bent nu hier.Nieuws
RestaurantsRestaurants
ContactContact
Foto's 2000Foto's 2000
Foto's 2001Foto's 2001
Foto's 2002Foto's 2002
Foto's 2003Foto's 2003
Foto's 2004Foto's 2004
Foto's 2005Foto's 2005
Foto's 2006Foto's 2006
Foto's 2007Foto's 2007
Foto's 2008Foto's 2008
Foto's 2009Foto's 2009
Foto's 2010Foto's 2010
Foto's 2011Foto's 2011
TerugTerug

Nieuws en hoe werkt het ook alweer.

Vesting Vesting aan Tafel Aan Tafel

Zaterdag 10 juni 2017

Achttiende editie op zaterdag 10 juni 2017.

De wereld verandert. Maar met elkaar aan tafel zitten blijft van alle tijden! Over een paar maanden is het weer zo ver: de achttiende Vesting aan Tafel op zaterdag 10 juni 2017. Een ideale manier om je stadgenoten te leren kennen én lekker te eten! De afgelopen jaren hebben inmiddels duizenden mensen bijzondere ontmoetingen gehad én genoten van culinaire verwennerijen tijdens dit unieke evenement. Noteer 10 juni dus nu alvast in uw agenda! De organisatie roept enthousiastelingen, die het leuk vinden om in eigen huis voor andere Vestingbewoners te koken, op zich vóór 1 mei a.s. aan te melden voor dit unieke evenement.

Restaurants gezocht
Bezit u sluimerende culinaire talenten, voelt u zich de nieuwe Ron Blaauw of Jonnie Boer, of wilt u wel eens wat nieuwe gezichten aan tafel zien, meldt u zich dan vóór 1 mei als thuisrestauranthouder aan bij Nancy Boertje of Saskia Meijer! In mei zal in de Vesting huis-aan-huis een brief bezorgd worden waarop eigenaar, telefoonnummer en stijl van elk thuisrestaurant zijn vermeld. Vestingbewoners kunnen zich daarna direct bij het restaurant van hun keuze aanmelden.

Hoe werkt Vesting Aan Tafel?

hieronder vindt u de regels van Vesting aan Tafel:

  • Ieder thuisrestaurant heeft een eigen stijl of thema (zoals Spaanse tappa's met sangria, een hippe maaltijd van Ottolenghi, Caribbean food met cocktails, Australische barbecue, Thaise curries, Zwitserse kaasfondue, gerechten met knoflook in allerlei varianten, et cetera).
  • In ieder restaurant wordt per couvert een vaste prijs van €27,50 gerekend (inclusief drank).
  • Ontvangst en aperitief zijn tussen 19.00 en 20.00 uur in het Stadhuis in de Vesting, het diner begint om ongeveer 20.00 uur.
  • Het evenement is uitsluitend bedoeld voor Vestingbewoners.
  • Het is de bedoeling dat Vestingbewoners zoveel mogelijk bij onbekenden reserveren. Dit om een optimale "integratie" te bevorderen.
  • Vestingbewoners mogen met maximaal 2 personen tegelijkertijd bij een restaurant reserveren.
  • De restaurants kunnen maximaal 16 personen ontvangen.
  • Pioniersborrel
    Noteert u alvast in uw agenda: woensdag 10 mei 2017 vanaf 20.30 uur, borrel waar de restauranthouders van 2017 met elkaar kunnen kennismaken. De borrel is bij Saskia en Erik Meijer in Wachthuis Q', vlakbij de Utrechtse Poort. Wij verheugen ons erop u te begroeten!

    Vesting Aan Tafel heeft een eigen Facebook pagina, like of volg ons zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

    Organisatie Vesting Aan Tafel
    Pieter Bas en Nancy Boertje en/of
    Saskia en Erik Meijer.

    Zie voor aanvullende informatie de 'Contact' pagina.

    Met dank aan:
    De organisatie dankt de volgende personen, instellingen en bedrijven voor hun enthousiaste medewerking:
    Alle deelnemende thuisrestaurants, de Gemeente Gooise Meren en Erik-Jan Geniets Fotografie.

     


    Begin, Nieuws, Restaurants, Contact, Foto's 2000, Foto's 2001, Foto's 2002, Foto's 2003,
    Foto's 2004, Foto's 2005, Foto's 2006, Foto's 2007, Foto's 2008, Foto's 2009, Foto's 2010, Foto's 2011, Terug

    Web development by Erik-Jan Geniets.
    Copyright © 2000 - 2017 Boertje/Meijer